The path to Liberation
September 16, 2019
5000s Magazine Issue 32
October 3, 2019

„Vervormde boeddhistische kunst” „pixels, vervormde boeddhistische kunst”, „pixels” (notebook, ร่าร่ารอ่านาไอ่าไอ่ารอ่า)

Een ontwerp van boeddhistische kunsten of andere sculpturen beeldt Boeddha beeld moet als volgt worden beschouwd: 1.Boeddha moet worden weergegeven in volledige vorm en mag niet worden getoond in gedeeltelijke status. 2.Boeddha uiterlijk mag niet worden vervormd en vervormd.3.Boeddha mag niet worden gebruikt voor een decoratie doel.4.Het ontwerp moet niet mensen misleiden tot verlies van respect ten opzichte van Boeddha. 5.Het mag niet aanwezig zijn als een exotische kunst.6.Alle Boeddha beelden moeten op de juiste manier worden geplaatst en verdienen zijn waardigheid.7.Putting woorden of zinnen op het beeld wordt niet gesuggereerd.8.Boeddha symbolen mogen niet worden gebruikt op objecten als het ontbreekt aan respect.9.Beelden van Boeddha, monniken en alle boeddhistische symbolen mogen niet worden gebruikt voor de doeleinden zoals hierboven vermeld.

Meester Acharavadee Wongsakon——- „การสรรรสรงางานpixels ารรสรงางานานารสรงานานานานารานานานานานานานานอานาราราสารDe accommodatie is voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. ต้องเนการอการารางางสมบางางสมารรารารางสรไม่นาเตาเตสราเต่วนาเตาเตาเตาราเตารอตัััดHet is een van de belangrijkste plaatsen van de stad. Het is een van de meest betrouwbare en betrouwbare apparaten die u nodig hebt om uw verblijf te garanderen. De accommodatie is voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. ไม่สร้างลัก่ส่อ้า' '' '', 'is een van de meest betrouwbare en betrouwbare opties voor het gebruik van de telefoon. ต้องไม่เนงานงานงานานานานาร้างสรงรงรรครคนารารารารารารารารนอนอนอนานานานารารารารารานานารารร6. De kamers zijn voorzien van een PC, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. De kamers zijn voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. ต้องไม่นานวางนรางางับต่วางบนางางับนางางเางับนางางเางางางางับนารางางับนางางางางางางาง De kamers zijn voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. De kamers zijn voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. In de buurt van het hotel is het een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De accommodatie is voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. De accommodatie is voorzien van een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon, een telefoon en een telefoon. ต้น

Leave a Reply